Trusa Farduri 252 culori mate Fraulein38 Ultimate Matte Palette, 3 palete culori

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) 200,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Vrei ca fiecare machiaj realizat să se ridice la standard profesionale, dar nu ai găsit niciodată trusa de farduri potrivită pentru tine ? Cu ajutorul trusei de farduri în 252 de culori mate Fraulein38 Ultimate Palette dorinţele tale vor deveni realitate !

Create din cele mai bune ingrediente, cele 252 de farduri din paleta Fraulein38 Ultimate Palette vor face faţă celor mai indrăzneţe asteptări. Prin gama variată de nuanţe această paletă are tot ceea ce îţi poţi dori de la o trusă farduri!

Dispuse pe trei palete, fardurile din trusa de machiaj de 252 de culori Fraulein38 conţin pigmenţi încorporaţi în micro-sfere ce asigură o aderenţă perfectă şi un aspect impecabil al machiajului ! Pigmentarea fardurilor este realizată la calitate superioară, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unei baze de machiaj !

Paleta conţine culori mate, intensitatea culorilor şi acoperirea perfecta făcând din trusa de 252 de culori un vis devenit realitate. Mai mult, culorile de bază din trusa farduri 252 de culori Fraulein38 pot fi folosite ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade!

Design-ul elegant al casetei de prezentare completează produsul de calitate din interior cu o notă chic, deoarece aspectul conteaza pentru noi !

Fii cochetă şi machiază-te impecabil cu trusa de farduri în 252 de culori mate Fraulein38, iar zilele tale vor fi mereu colorate  !

Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review