Trusa Farduri Febble The Most Beautiful

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) 100,00 RON
65
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa Farduri Febble The Most Beautiful este o colectie inedita de culori nude, mate si sclipitoare! Vedetele acestei colectii sunt auriul, burgundy-ul infuzat cu luciri de sidef si magenta.

Paleta de farduri te va impresiona de la prima aplicare prin intensitatea pigmentilor ce amplifica spectaculos culorile aplicate pe piele. Alaturi de cele 16 farduri adunate in aceasta colectie, ai libertatea de a crea o diversitate de machiaje. Poti obtine efecte misterioase sau luminoase, subtile sau smokey eyes, metalice sau mate, puternice sau pastelate pentru orice tip de eveniment.

Trasatura comuna a celor 16 farduri este textura de calitate ce se simte matasoasa pe piele. Compozitia cremoasa imbogatita cu pigmenti puternici executa cu succes orice tehnica de machiaj. Te poarta de la omogenizare si blending la machiajul in straturi sau poti purta o singura culoare ravasitoare ce nu va intarzia sa se faca remarcata.

Caseta slim si eleganta se potriveste in orice geanta de oras si de voiaj si iti va fi alaturi pentru toate reimprospatarile de machiaj. Cu ajutorul oglinzii cosmetice din interiorul paletei te vei putea bucura de culori chiar si din masina.

Alege Trusa Farduri Febble The Most Beautiful cu cele mai dorite nuante ale momentului in texturi de matase!