Trusa Machiaj Ochi/Sprancene cu sabloane sprancene Color Studio

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90Β RON (TVA inclus) 50,00Β RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa Machiaj Ochi/Sprancene cu sabloane sprancene Color Studio este un kit complet pentru machiajul tau! Contine un creion de ochi negru, un rimel, o paleta farduri de pleoape si sprancene, penseta si sabloane sprancene.

Creionul negru pentru ochi are un nivel ridicat de precizie, traseaza uniform si este rezistent la transfer. Acesta contureaza ochii si le ofera intensitate, aplicarea lui reusind sa dea si senzatia de gene mai dese.

Rimelul negru pentru gene confera volum si alungeste. Genele capata intensitate si o dimensiune marita. Peria sa cu forma speciala ridica si separa genele, fiecare geana este imbracata in mascara de la radacina la varf. Formula rezista bine si nu se intinde.

Paleta de farduri include 3 nuante de fard din pudra compacta, ce se utilizeaza ca fard de pleoape sau ca farduri de sprancene, ce corecteaza, contureaza si definesc. Culoarea aranjeaza si umple spatiile goale, cele trei farduri se folosesc pentru zona cu fire de par si pentru suprafetele aflate deasupra si sub spranceana.

Fardurile au textura concentrata si rezistenta. Paleta contine si un aplicator cu varf dublu.

Penseta din inox aflata in acest set obtine rezultate foarte bune si e ultra rezistenta. Reuseste sa smulga orice fir de par, permite ca sprancenele sa fie lucrate in detaliu. Marginile inclinate usureaza munca, penseta e potrivita chiar si pentru incepatori.

Sabloanele de sprancene te ajuta sa urmezi forma lor si sa conturezi sprancene perfecte, adecvate fizionomiei tale. Datorita acestei Truse Machiaj Ochi/Sprancene cu sabloane sprancene Color Studio, iti va fi usor sa obtii sprancene frumoase!