Set 6 Pensule Profesionale Machiaj Mermaid Pink Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90ย RON (TVA inclus) 125,00ย RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Dupa ce veti incepe sa folositi Set 6 Pensule Profesionale Machiaj Mermaid Pink Collection cu siguranta nu o sa regretati faptul ca ati decis sa le cumparati!

Au un design modern, elegant, iar parul moale si taietura perilor, permit o aplicare optima a machiajului.

Acest set pensule profesionale machiaj Mermaid contine:

- Pensula profesionala de pudra -
este o pensula moale, rotunda, mare. Aceasta este un must-have pentru kit-ul fiecaruia. Se foloseste pentru a lua continutul cu miscari circulare, apoi se scutura putin pentru a indeparta surplusul. Ulterior se aplica pudra pe ten, perpendicular, cu ajutorul pensulei, pentru a o fixa in pori. Spre deosebire de un burete, pensula asigura o finisare ideala.

- Pensula pentru fardul de obraz - este similara cu cea pentru pudra โ€“ singura diferenta dintre ele este aceea ca pamatuful pensulei de blush este oblic. Pamatuful are aceasta forma pentru a permite o utilizare cat mai usoara si pentru ca fardul sa se intinda cat mai bine, intr-un mod egal, fara pete inestetice. 

- Pensula de fata pentru blendingeste special creata pentru a oferi o aplicare perfecta a produsului, obtinand un aspect profesional al machiajului. Perii mari si densi, cu o forma rotunjita, sunt usor de manevrat pe fata, aplicand uniform produsul, in toate zonele dorite. Poate fi folosita pentru fondurile de ten pudra, lichide sau mousse, pentru bronzere si blush-uri.

- Pensula profesionala pentru iluminator - poate fi folosita pentru aplicarea iluminatorului, dar si pentru conturarea fetei, sau pentru a blendui produsele crema sau lichide.

- Pensula de estompat/ difuzare/ blending fardul de pleoape - este pensula pentru contopirea fardurilor, lasand touch-ul final pentru ochi.

- Pensula unghiulara - 
este mica, subtire, este taiata unghiular si are perii fermi. Se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene sau se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel sau fardul de ochi daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.

Design-ul acestor pensule profesionale pentru machiaj deosebit, manerul este in forma de coada de sirena, colorat in nuante intense usor sidefate, iar parul moale si ultra-fin este prins intr-un inel auriu!