Set 4 pensule machiaj profesionale - Black Orange Collection + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) 100,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Iti oferim noua gama variata de pensule machiaj profesionale Black Orange Collection special conceputa pentru un machiaj complet: contur, blending si nu numai!
Obtine baza de machiaj dorita, realizeaza umbre si delimitari cu maiestria unui artist, numai cu setul de pensule Black Orange Collection! Setul contine 4 pensule ideale pentru machiajul fetei ce vin intr-o borseta chic pentru depozitare.

Acest set de pensule profesionale contine:
- 1 x pensula pentru pudra -  este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
- 1 x pensula pentru concelear - este o pensula mica pentru a aplica concealer-ului doar in anumite zone, acolo unde este necesara o acoperire suplimentara, cum ar fi petele rosii si cosurile.
- 1 x pensula pentru ruj - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.

Pensulele acestui set sunt realizate din fibre sintetice ultra-fine si moi care pe langa capacitatea de acoperire de 100% contribuie la realizarea unui machiaj fara cusur.