Set 14 pensule machiaj PinkBlue Special Edition cu Borseta Travel

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
104,90 RON (TVA inclus) 260,00 RON
59
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

COMANDA in aceasta saptamana setul de pensule PinkBlue Special Edition cu Borseta Travel si primesti CADOU o Trusa de Machiaj.

Toate pensulele de machiaj au o utilitate anume. După ce veți începe să folosiți Set 14 Pensule Machiaj PinkBlue Special Edition cu siguranță nu o să regretați faptul că ați decis să le cumpărați.


Acest set pensule machiaj contine:

- 1 x pensula pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1 x pensula pentru fardul de obraz - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 1 x pensula pentru blendingeste o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 1 x pensula pentru iluminator - este folosita pentru aplicarea iluminatorului si conturarea fetei.

- 1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.

- 1 x pensula evantai  - este o pensula ce poate avea mai multe intrebuintari. Daca este imbibata in putina pudra, are rolul de a estompa delimitarile inestetice dintre culoarea naturala a tenului si culoarea blush-ului. De asemenea, pensula evantai se poate utiliza si in acoperirea cu pudra a zonei din jurul ochilor.

- 3 x pensula pentru blending fard de pleoape - sunt ideale pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi.

- 3 x pensula pentru aplicarea fardului de pleoape - sunt foarte moi, pufoase si au forma rotunjita pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1 x pensula pentru ruj  - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.

- 1 x pensula unghiulara - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.Achizitioneaza acum Setul 14 pensule machiaj PinkBlue Special Edition cu Borseta Travel si te va insoti in orice moment!