Set 10 pensule machiaj Baby Love White + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90Β RON (TVA inclus) 75,00Β RON
33
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Set 10 pensule machiaj Baby Love White + Borseta Cadou este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. 

Kit-ul contine: 

- 7x pensule aplicarea fardului - sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 5x pensule blending - sunt ideale pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi.

- 1x pensula ruj - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.

- 1x pensula sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 1x pensula tus - este mica si subtire si se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.