Trusa Contur si Iluminator Sunkissed #02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
27,90 RON (TVA inclus) 70,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa Contur si Iluminator Sunkissed #02 este un produs excelent care ne ajuta sa atragem lumina asupra fetei, un detaliu de machiaj actual si care se va purta mult timp de acum incolo. Vom ilumina ceea ce vrem sa evidentiem si vom umbri imperfectiunile, trasaturile pe care vrem sa le ascundem.

Trusa Iluminator si Bronzer este impachetata intr-o caseta eleganta cu 4 nuante, contine perle stralucitoare care reflecta si refracta lumina naturala, fiecare pulbere este matasoasa, se amesteca foarte bine cu pielea si are rolul de a evidentia trasaturile fetei cu stralucire intensa.

Highlighter-ul
este un produs cosmetic care se aplica peste stratul de fond de ten si are menirea de a lumina anumite zone si de a le scoate in evidenta. Acesta redimensioneaza fata si iti poate schimba complet infatisarea. Cu ajutorul iluminatorului poti obtine un efect de lifting facial care te va transforma complet. Daca ai pielea uscata, acesta este produsul perfect pentru tine. Cu toate acestea, nu trebuie sa te feresti de utilizarea iluminatorului nici daca tenul tau este mai gras. Important este sa nu folosesti o cantitate mare si sa il aplici doar pe zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta.

Cand ai terminat de distribuit fondul de ten, aplica un strat fin de pudra si poti trece la iluminator. Pentru un bun echilibru al machiajului, foloseste-l in anumite puncte strategice: arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele, zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare.

Trusa Iluminator este o paleta pentru evidentiere cu o textura de perle luminoase. Aceasta trusa contur si Iluminator contine 4 farduri iluminatoare cu o formula matasoasa si catifelata pe baza de perle impartite in tonuri complementare pentru a oferi o stralucire 3D sculptata.

Cu o combinatie usoara si o putere de stratificare, aceasta paleta va permite sa va construiti si sa va sculptati trasaturile la nivelul dorit de stralucire - de la o stralucire subtile pana la una naturala. Trusa Iluminator este ideala pentru evidentierea pometilor nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.

Orice ten va arata minunat in momentul in care se pulverizeaza Bronzer-ul cu rolul de a contura trasaturile fetei si de a stimula tenul.