Iluminator Lichid Sun Goddess

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
70
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Iluminatorul Lichid Sun Goddess te vrajeste cu o textura perlata si formula ultra-concentrata. Acesta permite o stralucire construibila, intr-o nuanta frumoasa cu irizatii de bronz.

Structura lichida cu micro-perle confera pielii o scanteiere naturala, ce pare a veni din interior. Se amesteca fara probleme cu fondul de ten sau cu nuanta naturala a pielii, pentru o fuziune perfecta.

Iluminatorul evidentiaza trasaturile fetei si imbunatateste aspectul pielii.

Exista 4 moduri de folosire: utilizat simplu - pe tenul curat, amestecat cu o crema BB, amestecat cu un fond de ten (pentru stralucire subtila pe toata fata) sau folosit peste fondul de ten - doar in punctele de interes ale fetei.

Aplicati in zonele dorite, amestecati apoi cu varfurile degetelor ori cu un buretel pentru blenduire. Cu cat utilizati mai mult produs, cu atat acesta ofera mai multa stralucire.

Iluminatorul Lichid Sun Goddess e foarte pigmentat. Fiecare picatura de produs aluneca usor si confera pielii o stralucire bronze ce arata uimitor. Cu acest produs versatil evidentiati pometii, tamplele, varful nasului, clavicula si zona deasupra buzelor.

Fie ca e vorba de machiajul de zi ori de eveniment, iluminatorul nu trebuie sa lipseasca din trusa voastra de machiaj. Iluminatorul Lichid Sun Goddess va deveni produsul de infrumusetare preferat!


Cantitate: 45 ml