Iluminator Lichid O.TWO.O Diamond #Bubbly

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) 40,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Este momentul sa stralucesti cu Iluminator LichidO.TWO.O Diamond #Bubbly!

Iluminator LichidO.TWO.O Diamond #Bubbly este un produs revolutionar si multifunctional, cu o textura delicata. Este special creat pentru a oferi un aspect instant de stralucire si luminozitate.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip lichid se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Avantajul iluminatorului lichid este ca poate fi utilizat sub diverse forme. Combinat cu fondul de ten, acesta confera fetei un aspect hidratat si tanar. Poate fi aplicat si direct pe tenul curat pentru un look proaspat si natural. Prin captarea luminii, tenul are un aspect fresh, radiant si stralucitor.

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Iluminator LichidO.TWO.O Diamond #Bubbly a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.