Geanta Produse Cosmetice SensoPRO Milano, Roz Mat

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
159,90 RON (TVA inclus) 380,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU S1485

Descriere

Geanta Produse Cosmetice din Aluminiu  SensoPRO Milano, Roz Mat este din aluminiu și piele ecologică mată, de culoare Roz mat. O vei găsi perfectă pentru organizarea și transportarea produselor din domeniul de beauty. Deține un spaţiu excelent pentru transportul şi depozitarea produselor atât cosmetice, pentru manichiură cât și pentru hairstyling.

Geanta Cosmetica are un design englezesc ce îi conferă un aspect elegant. Materialul din care este realizată poate fi curățat foarte ușor.

Achiziționează Geanta Produse Cosmetice din Aluminiu SensoPRO, Roz Mat și te vei putea bucura de toate produsele de care ai nevoie oriunde!

Mai mult, rafturile retractabile din interiorul genţii sunt extrem de practice. Astfel vei putea să organizezi foarte bine produsele și să le găsești cu ușurință oricând. Cele două compartimente triple laterale te vor ajuta să îţi depozitezi rapid toate cosmeticele necesare. În plus, compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase.

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Cu geanta cosmetică SensoPRO din aluminiu, vei reuși să-ți depozitezi toate produsele de care ai nevoie.

Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe neîncăpătoare? 

Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Produse Cosmetice din Aluminiu SensoPRO Milano, Roz Mat! Îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodată!


Dimensiuni: 36cm x 28cm x 24cm