Fond de Ten BB Stay Matte Waterproof SPF 45

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
23,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Incearca noul Fond de Ten BB Stay Matte Waterproof disponibil in 2 culori rezistent la transfer si cu factor de protectie solara SPF45 si vei avea parte de o baza de machiaj perfecta pentru intreaga zi!

Fond de Ten Stay Matte Perfect Foundation te protejeaza de razele UV si asigura pastrarea hidratarii si elasticitatii pielii in fiecare sezon.

Fondul de ten a fost creat pentru cele mai noi tehnologii din industria cinematografica, contine o formula ultra-hd avansata, care face imperfectiunile invizibile pe o camera 4k cu ochiul liber.

Acest fond de ten este perfect pentru profesionisti, ofera o acoperire mare, iar formula de difuzie a luminii este naturala si face ca pielea sa arate fara imperfectiuni si sa simta foarte hidratata si ultra-fina. Complexul exclusiv 4k garanteaza machiajul invizibil, natural si confortabil.

Fond de Ten BB Stay Matte Waterproof este ideal pentru un finisaj perfect, oferind acoperire completa. Contine o formula usoara si este foarte confortabil, rezistand pe fata intreaga zi.
Formula fara parabeni, cu antioxidanti ajuta la hidratarea si la imbunatatirea aspectului tenului.


Acest Fond de ten  BB Stay Matte Waterproof disponibil in 2 culori este ideal pentru un look perfect.

Cantitate: 60ml

Va rugam sa alegeti culoarea Fondului de Ten cu ajutorul selectorului de sub pret!