Paleta Corectoare MakeUp Revolution Camouflage Corrector

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) 38,00 RON
21
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2485

Descriere

Paleta Corectoare MakeUp Revolution Camouflage Corrector 8 culori te ajuta sa obtii un machiaj profesional si un ten cu aspect natural si luminos. 

Nuantele diferite de corector din aceasta paleta au o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. 

Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala. Indepartati imperfectiunile si eliminati cearcanele de sub ochi cu ajutorul paletei de concealer, anticearcan si corector, disponibil in 8 nuante.

Paleta Corectoare MakeUp Revolution Camouflage Corrector contine 8 nuante pentru a ascunde, a corecta si a contura toate trasaturile tenului. Fiecare umbra de concealer este concentratata in pigmenti cu acoperire maxima. Nuantele colorate sunt eficiente pentru acoperirea cearcanelor de sub ochi, acopera cicatricile, in timp ce nuantele corective ascund hiperpigmentarea.