Baton Contur si Corector Illuminate & Double Cover She Loves

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) 45,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere


Iti oferim 2 produse in unul singur: contur fata si corectare imperfectiuni! Un capat are o nuanta deschisa de corector si celalalt capat o nuanta inchisa pentru conturare. Baton Contur si Corector Illuminate & Double Cover She Loves are rolul de a acoperi foarte bine imperfectiunile, petele si cearcanele.

Baton Contur si Corector Illuminate
are o textura cremoasa si ultra-fina si ii da tenului o senzatie foarte placuta la atingere. Datorita consistentei cremoase
 se aplica cu usurinta fara sa lase urme sau linii aspre, fiecare baton are doua nuante diferite care pot fi urilizate atat singure cat si amestecate.

Cu batonul pentru Contur si Corector puteti sa obtineti usor nuanta dorita mixand nuanta deschisa cu cea inchisa. Pentru iluminarea fetei, aplicati stick-ul la punctele inalte ale fetei: pometi, frunte si nas. 

Achizitioneaza chiar acum Iluminatorul si corectorul pentru ten si vei beneficia de transport rapid oriunde in tara! Pretul este pentru o singura bucata, va rugam sa va alegeti nuanta dorita cu ajutorul selectorului de sub pret.