Anticearcan 3 culori 06 - Fall Seduction

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
15,90 RON (TVA inclus) 40,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Alege Anticearcan 3 culori 03 - Fall Seduction dacă îţi doreşti unten impecabil! Meis îţi oferă trusa de concealer Fall Seduction în 3 culori, ce te va ajuta să treci peste micile complexe.

Pe lângă corectarea machiajului, această trusă va uniformiza nuanţa tenului prin acoperirea excelentă oferită de consistenţa cremoasă pentru ca tu să te simţi încrezătoare în fiecare zi!

Trusa de Anticearcan 3 culori 03 - Fall Seduction conţine 3 nuanţe diferite de corector, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală.

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala.

Pornind de la cele mai deschise nuanţe ce te vor ajuta să ascunzi micile imperfecţiuni ale pielii, trecând prin nuanţele medii ce pot fi folosite drept anticearcăn şi ajungând la cele închise ce vor camufla cu succes roșeaţa, cicatricile, acneea, depigmentarea şi chiar tatuajele, trusa anticearcan Meis Fall Seduction asigură satisfacerea cu succes a tuturor necesităţilor tenului tău! Mai mult, nuanţa de bej deschis poate fi folosită cu rezultate excelente drept iluminator pentru pomeţi şi arcade!

Obţine o piele cu aspect sănătos în nuanţele potrivite ţie, folosind un produs de calitate superioară şi apelează mereu la trusa de Anticearcan 3 culori 03 - Fall Seduction! Performanţele excepţionale te vor face să te reîntorci la ea de fiecare dată!

Dimensiuni: 9 cm x  5,1 cm

Diametru corector: 2,1 cm