Trusa Machiaj Love Diary Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2239

Descriere

Trusa Machiaj Love Diary Limited Edition prezinta o selectie uimitoare de farduri de ochi si farduri de obraz, din ingrediente de calitate, foarte rezistente! Contine 9 nuante cu textura metalica si mata si doua blush-uri in nuantele First Date (portocaliu) și Virginity (roz vibrant).

Culorile fardurilor de ochi sunt adecvate machiajului delicat, dar si mai potrivite pentru makeup-ul care te ajuta sa iesi in evidenta si sa fii centrul atentiei. Tonurile calde de rosu si roz complimenteaza neasteptat toate machiajele de ochi.

Pulberile macinate fin sunt delicate la atingere si netede. Se intind cu precizie pe suprafata pleoapelor. Toate aceste farduri contin pigmenti ultra-puternici, de o mare intensitate a nuantelor. Toate fardurile stralucitoare sunt imbogatite cu microglitter ce ofera un super efect de sclipiri de lumina.

Culorile fardurilor existente in trusa sunt: Bae (gri metalic), Heart Breaker (roz-mov perlat), Make Me Blush (lavanda, cu irizatii), Sweet Like Candy (roz-auriu metalic), Love Potion (roz puternic), Be Mine (coral mat), Heart Eyes (magenta mat), Romance (burgundy-gold metalic), Love Me Not (pruna-gri).

Trusa Machiaj Love Diary Limited Edition vine intr-un ambalaj elegant cu oglinda incorporata. Tema designului are aspect de jurnal personal, in interiorul caruia se afla minunatele farduri.

Alege Trusa Machiaj Love Diary Limited Edition si vei primi acces la cele mai sofisticate si puternice culori pentru ochii tai!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere