Trusa Machiaj 72 Culori Profusion Cosmetics PRO Elevation Kit

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
84,90 RON (TVA inclus) 200,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa Machiaj Profusion Cosmetics PRO Elevation Kit de 72 de culori iti ofera o gama foarte variata de farduri mate si sidefate pentru un machiaj profesional chiar la tine acasa.

Profusion Cosmetics Pro Elevation Kit de 72 de culori contine: 

- 17 nuante pentru buze
- Eyebrow Wax
- Eyebrow Highlighter
- 2 Farduri pentru sprancene
- 40 Farduri pentru ochi
- 4 Eyeliner Gel
- 2 Blush
- 2 Pensule
- 3 Iluminatoare
- 2 Farduri Contur/ Bronzer
- 4 Pensule aplicatoare


Aceasta Trusa Machiaj Profusion Cosmetics PRO Elevation Kit iti permite sa-ti realizezi un machiaj diferit in fiecare zi datorita gamei variate de farduri pe care le contine aceasta paleta.

Este o trusa machiaj perfecta atat pentru uz profesional cat si pentru uz personal. Fie ca te pregatesti pentru festival sau o petrecere, aceasta trusa pentru farduri este este cea mai buna solutie. 

Trusa Machiaj Profusion Cosmetics PRO Elevation Kit 
este o paleta cu 72 de farduri pentru ochi, ofera o gama variata de nuante, atat nuante mai reci cat si nuante mai calde, potrivite pentru toate culorile de ten.


Aceasta trusa machiaj are o textura ultra-fina care confera tenului un aspect catifelat, fardurile sunt intens pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect mat care radiaza.

Nuantele de bej, incorporate in trusa, in tonuri mai deschise sau mai inchise, pot fi folosite ca iluminator pentru evidentierea trasaturilor, iar fardurile de maro inchis inlocuiesc cu succes pudra pentru contur. 

Indiferent de culoarea ochilor, trusa pentru machiaj contine nuante potrivite culorii ochilor, pentru ca privirea ta sa fie remarcata oriunde te-ai afla.


Frumusetea ochilor tai se va armoniza perfect cu texturile delicate ale pigmentilor fini, din compozitia formulelor cosmetice ale acestei truse pentru machiaj.

Comanda chiar acum trusa machiaj profesionala cu 72 de culori Trusa Machiaj Profusion Cosmetics PRO Elevation Kit si vei primi un cadou surpriza.