Trusa Farduri si Iluminator Your Eyes on Me Focallure

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90Β RON (TVA inclus) 110,00Β RON
68
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa Farduri si Iluminator Your Eyes on Me Focallure este special conceputa pentru a aduce cele mai dulci culori in viata ta de zi cu zi. Nu numai ca iti imbraca pleoapele in farduri matasoase, dar si iti pune in evidenta trasaturile tale favorite prin iluminatoare feerice.

Continutul trusei:

  • 14 farduri de pleoape mate si sidefate
  • 4 nuante iluminator/blush

Selectia de culori intens pigmentate urmareste trendurile sezonului indeaproape. Cu ajutorul fardurilor de ochi, poti recrea un look delicat sau unul electrizant. Pigmentii din aceasta trusa capteaza lumina, astfel machiajul obtine efecte diverse, spectaculoase.

Mate si sidefate, fardurile de pleoape compacte sunt usor de aplicat si de blenduit. Textura lor speciala permite o imbinare perfecta a culorilor, fara ca acestea sa cada de-a lungul zilei. 

Iluminatorul este utilizat pentru a evidentia trasaturile frumoase. Pentru o stralucire naturala si aspect de piele sanatoasa, fardurile se aplica pe obraji, pometi, osul fruntii si arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa, ce contureaza favorabil aceste zone. Datorita coloristicii, cele patru nuante pot fi folosite si ca blush

Trusa Farduri si Iluminator Your Eyes on Me Focallure este paleta perfect conceputa pentru a crea atat machiaje de zi, cat si de seara.