Trusa Farduri, Iluminator, Blush - Bronzed Shine Palette Kiss Beauty

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 60,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2228

Descriere

Trusa Farduri, Iluminator, Blush - Bronzed Shine Palette Kiss Beauty este cheia machiajului modern, chic si elegant in nuante perfecte tenului tau!

Trusa de machiaj contine 8 nuante de farduri atat sidefate cat si metalice, 3 nuante de iluminator si 3 nuante de blush.

Aceasta paleta profesionala va permite sa conturati, sculptati si sa evidentiati armonios trasaturile faciale. Datorita lor, vei obtine combinatii unice in texturi captivante. Nuantele variaza de la culori neutre pana la culori indraznete si stralucitoare.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile. Trusa ofera farduri profesionale adapostite intr-o paleta perfect portabila.

Formula fardurilor  dispune de o putere mare de acoperire si o pigmentatie puternica chiar de la prima aplicare. Este o paleta de farduri ideala pentru un look fresh si diferit in fiecare zi.

Expertul in frumusete va ofera Trusa Farduri, Iluminator, Blush - Bronzed Shine Palette Kiss Beauty cu formule vibrante, foarte pigmentate care refleta peisajul exotic al desertului arab.