Trusa Farduri Bling Bling Spark

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Noua Trusa Farduri Bling Bling Spark te provoaca la modele moderne de machiaj pentru rezultate spectaculoase! Dispune atat de nuante neutre cat si de glitter in culori indraznete imbogatite de pigmenti puternici.

Trusa contine combinatia perfecta de culori pentru crearea unor machiaje vibrante. Vei descoperi 24 de farduri de pleoape mate si sidefate in nuante diverse si 5 nuante de glitter. Touch-ul final al machiajului il constituie glitter-ul de ochi. Acesta poate fi aplicat peste farduri sau direct pe pleoapa. Rezultatul va atrage privirile asupra ta!

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata

Este o trusa de machiaj portabila, usor de strecurat in geanta, ce poate sa te insoteasca oriunde. Fardurile de ochi reflecta lumina, sunt rezistente la apa, nu se intind si sunt perfecte pentru un machiaj remarcabil.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa Farduri Bling Bling Spark are pigmenti fini, cu aderenta buna la nivelul pielii si rezistenta indelungata.