Trusa Farduri 88 culori sidefate si metalice Fraulein38 Metal Mania

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) 80,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Noua trusa de farduri Fraulein38 in 88 de culori iti va scoate in evidenta personalitatea, intr-un mod cat mai original. Look-ul tau va fi mereu remarcat si apreciat de cei din jurul tau.

Trusa Farduri contine paleta de nuante este impartita in farduri sidefate si mate pentru a avea mai multe variante in crearea celor mai bune tehnici in make-up. Texturile se aplica foarte lejer, au pigmenti intensi, dar si mai discreti, delicati cu pielea.

Trusa farduri contine tonurile vii, deschise, evidentiaza orice trasatura, pe cand cele inchise "ascund" micile defecte. Daca ai ochii mai proeminenti, iti recomandam sa fixezi o nuanta de bej pal pe intreaga pleoapa, iar de-a lungul pliului aplica un fard maro, apoi blenduieste cele doua culori.

Tonurile variaza de la cele pamantii, inspirate din natura, la tonuri mai deschise, ce pot fi folosite si ca blush sau iluminator.

Pentru ca sa fii pregatita in orice situatie, trebuie sa apelezi la ajutorul unei truse farduri multifunctionala cu formule cosmetice de calitate.

Design-ul elegant al casetei de prezentare este completat de o oglinda încorporata si doua aplicatoare duble cu burete.


Dimensiune trusa: 28x19cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere