Trusa Farduri 180 culori Fraulein38 Stardust In Glam, 3 palete culori

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) 150,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

Eşti mereu în căutare de nuanţe noi, în trend? Îţi doreşti o trusă de machiaj care să te scoată din anonimat printr-o reverie de culori şi nuanţe? Avem pentru tine noua trusă de farduri în 180 de culori Fraulein38 Stardust In Glam!

Paleta Stardust In Glam este formată din 180 de culori fascinante, ce acoperă o gamă versatilă de nuanţe, promiţându-ţi o apariţie încântătoare în orice moment. Mixul de culori din interiorul trusei te vor propulsa direct în lumea modei, prin posibilitatea realizării unui machiaj plin de farmec, chiar la tine acasă !

Dispuse pe trei palete, fardurile din paleta Stardust In Glam conţin pigmenţi încorporaţi în micro-sfere, prin intermediul unei tehnologii de top, oferind aderenţa perfectă şi un aspect omogen  şi impecabil al machiajului ! Pigmentarea fardurilor este foarte bună, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unui primer!

Paleta conţine culori mate şi sidefate în proporţii egale, acestea fiind foarte rezistente, chiar şi în faţa intemperiilor vremii. Totodată, culorile de bază din paleta Stardust In Glam pot fi folosite şi ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade! Design-ul elegant al casetei de prezentare se îmbină perfect cu produsul de calitate din interior, garantând pentru un machiaj durabil, de calitate!

Fii îndrăzneaţă şi machiază-te profesional cu trusa de farduri în 180 de culori Fraulein38 Stardust In Glam, iar zilele nu vor fi nicicând mai colorate!

Dimensiune trusa: 24cm * 16cm * 3 cm
Diametru fard: 1.9 cm
Valabilitate: 36 luni de la deschidere