Trusa Farduri 120 culori Cutie Patootie

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) 80,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2232

Descriere

Incearcă Trusa Farduri 120 culori Cutie Patootie dacă doreşti să obţii intensitatea culorilor de machiaj zărită doar în pictorialele revistelor de fashion! Nu mai sta pe gânduri şi fă-ţi cadou trusa de farduri în 120 de culori Cutie Patootie!
Trusa Farduri 120 culori Cutie Patootie superbe, ce acoperă o gamă variată şi largă de nuanţe, asigurând sute de posibilităţi în arta machiajului. Te vei îndrăgosti imediat de fiecare culoare, iar texturile diferite te vor încânta garantat !

Expuse pe două palete, trusa de farduri Cutie Patootie contine pigmenţi extrafini ce asigura aderenţa maxima şi un aspect omogen al machiajului! Pigmentarea fardurilor este nemaipomenită, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unui primer!

Trusa de farduri conţine culori mate, sidefate şi metalice în proporţii egale, acestea fiind foarte rezistente, chiar şi în faţa intemperiilor vremii. Mai mult, culorile de bază din paleta Cutie Patootie pot fi folosite şi ca blush, bronzer, eyeliner sau iluminator pentru pomeţi şi arcade!

Design-ul elegant al casetei de prezentare se îmbină perfect cu produsul de calitate din interior, îmbinând utilul cu plăcutul la fiecare folosire!

Fii o adevărată fashionista şi achiziţionează acum trusa de farduri în Trusa Farduri 120 culori Cutie PatootieValabilitate: 36 luni de la deschidere