Paleta Machiaj 40 culori Fraulein38 Tropical Shimmer

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
28,90 RON (TVA inclus) 55,00 RON
47
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Acum vei straluci la evenimente cu Paleta Machiaj 40 culori Fraulein38 Tropical Shimmer, fara a apela la ajutorul unui specialist.

Trusa este compusa din 40 de nuante mate si sidefate ce permit crearea unor machiaje diverse. Culorile vibrante, foarte pigmentate, iti vor scoate chipul in evidenta in orice moment.

Paleta prezinta nuante calde, naturale cât şi intense, ce iti ofera oportunitatea de a obţine un machiaj profesional la orice oră din zi şi din noapte.

Texturile sunt realizate din pigmenţi extrafini care ies in evidenta prin aderenţa extraordinară şi aplicarea lejeră. Cu o pigmentare fină, fardurile de ochi vor rezista întreaga zi fără să se strângă pe pleoapa, chiar şi fără folosirea unei baze de machiaj. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Gama de culori este special conceputa, atat pentru tenul inchis, cat si pentru cel deschis. Cutia are un aspect elegant, practic, fiind usor de utilizat in momentul procesului de infrumusetare. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Pentru a avea rezultate  foarte bune, apeleaza la calitatile unei truse de machiaj profesionale, ce ofera  valoare frumusetii tale.


Dimensiuni: 30 x 10 x 0.8 cm