Trusa Farduri Warm Brown Obsessions

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) 65,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cum te putem ajuta?

Descriere

Trusa Farduri Warm Brown Obsessions contine 9 farduri de ochi versatile, cu textura mata, satinata si stralucitoare, in nuante calde, ce complimenteaza orice culoare de ochi!

Pigmentul lor e unul puternic si amestecabil. Pulberile sunt condensate, se simt netede si se intind frumos pe suprafata pleoapei, avand rezistenta de lunga durata.

Paleta e o combinatie de culori si texturi rafinate. Nuantele calde intense se potrivesc perfect atat machiajului de zi, cat si celui de seara ori pentru evenimente. Tonurile de portocaliu, rosu si maro se inscriu in tendintele anului si sunt utilizate de toti make-up artistii.

Trusa Farduri Warm Brown Obsessions e super-compacta, usor de transportat si adecvata pentru purtarea in geanta. Robusta, se potriveste formei palmei, are inchidere magnetica si contine o oglinda de dimensiuni convenabile.

Culorile acestei truse de farduri sunt: rosu inchis, portocaliu luminos, rosu-caramiziu, maro mat, bronz metalic, crem-vanilie, portocaliu mediu mat, maro cald, rosu-scortisoara.


Valabilitate: 36 luni de la deschidere