Trusa Farduri Popfeel Magic Shine

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) 100,00 RON
70
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2125

Descriere

Traieste viata in culori matasoase cu Trusa Farduri Popfeel Magic Shine! Colectia de farduri te cucereste de la prima vedere cu 16 culori vii prinse in texturi de catifea bogata.

Avand ca scop sporirea frumusetii feminine, paleta de farduri a pus mai mult accent pe farduri sidefate ce contopesc sclipirile de diamant direct cu tenul. Vei putea obtine umbre dulci, luminoase cat si misterioase pentru a-ti pune privirea in valoare, oricare ar fi tipul de eveniment pentru care te pregatesti.

Cele 4 farduri mate sunt in nuante neutre si nude pentru a crea efectele perfecte de tranzitie la culorile perlate. Datorita texturii matasoase, se vor aseza placut pe piele pentru o senzatie hidratanta de-a lungul zilei si nu se vor aduna in pliurile pleoapei.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Ambalajul paletei este in ton cu eleganta fardurilor iar tema principala este cea a aurului. Retuseaza-ti machiajul din mers datorita oglinzii cosmetice a trusei!

Alege Trusa Farduri Popfeel Magic Shine pentru machiaje luxuriante in culori fabuloase!