Trusa Farduri Nude Dude Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa de farduri Nude Dude contine 8 farduri sidefate, 4 farduri mate, o oglinda si o pensula cu dublu aplicator. Nuantele sale calde ajuta la crearea unui look natural, punand in evidenta culoarea originala a ochilor. Fardurile delicate, dar vii in acelasi timp, sunt potrivite oricarei varste.

Fardurile paletei Nude Dude pot fi folosite cu o singura aplicare, pentru un aspect discret, ori in mai multe straturi, pentru o mai mare intensitate. Amestecul de tonuri aurii si roz este recomandat atat machiajului de zi, cat si celui pentru seara.

Trusa de farduri Nude Dude are farduri rezistente pe piele, cu textura catifelata, ce pot fi folosite uscate ori umede. Poti mixa aceste farduri cremoase, insa utlizand pensula umeda ai posibilitatea sa transformi fardul in liner.

Nuantele neutre se amesteca bine, pigmentarea e impresionanta si durabila. Machiajul va arata la sfarsitul zilei la fel de bine precum in momentul aplicarii.

Fiecare culoare de fard are propria denumire, ingenioasa. Cele 12 nuante de fard ale paletei de farduri Nude Dude sunt: Fearless - Flawless - Firm - Flirty - Friendly - Fierce - Fabulous - Faithful - Fit - Feisty - Funny - Fine.

Designul ambalajului este unul creativ, de inspiratie retro, nemaintalnit la alte marci de produse. Datorita acestui avantaj si calitatii produsului, aceasta paleta de farduri este adecvata pentru a fi oferita cadou.

Alege Trusa Farduri Nude Dude Limited Edition pentru modele senzuale de machiaj in fiecare zi!


Dimensiuni: 21cm x 7,9cm x 1 cm

Dimensiuni fard 3,5cm x 1,2cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere