Trusa Farduri Fabulous Look Focallure

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) 110,00 RON
63
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2106

Descriere

Trusa de Farduri Fabulous Look Focallure iti daruieste libertatea de a-ti intrece limitele in orice stil de machiaj preferi! Fardurile scanteietoare sunt vedetele acestei colectii, insa acestea fac loc si culorilor mai discrete pentru a testa multe schimbari in materie de machiaj.

Descopera culorile pigmentate ce iti permit sa realizezi un machiaj simplu, natural si fin sau unul complex, extravagant si atragator. Diversitatea culorilor permite crearea unui make-up delicat de zi sau unul glam, de seara, prin utilizarea culorilor metalice.  

Trusa versatila ce contine 18 nuante ofera numeroase posibilitati de creare a unui look senzational. Textura culorilor permite sa fie amestecate bine si ofera o rezistenta indelungata. Cromatica paletei permite o trecere lina la crearea umbrelor. 

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Inspirata de trendurile actuale, culorile trusei, cu textura moale, te ajuta sa creezi un machiaj vibrant, indiferent de culoarea ochilor.

Pentru prelungirea rezistentei machiajului, va recomandam sa utilizati o baza in nuanta pleoapei sau transparenta.

Elibereaza puterea fardurilor moderne cu Trusa Farduri Fabulous Look Focallure!