Trusa Farduri de Ochi si Contouring Shade Light

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) 75,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2094

Descriere

Trusa Farduri de Ochi si Contouring  Shade Light e o trusa apreciata de makeup artisti. Vei descoperi 9 farduri de ochi mate, realizate pentru a defini si imbunatati expresia ochilor. In plus, paleta e completata de 3 farduri pudra pentru tehnica contouring-ului.

Aceasta paleta dispune de o gama superba si versatila de culori, aranjate in trei module: neutre, reci si calde. Astfel vei putea construi fiecare ton al pielii. Fardurile sunt usor de combinat si mixat  pentru a le potrivi dupa bunul plac.

Nuantele elegante se potrivesc oricarui tip de ten. Fardurile sunt unice datorita puterii lor de a corecta micile defecte ale ochilor, a ridica colturile exterioare, a defini si a accentua forma lor, conferind profunzime.

Formula este perfecta pentru a o armoniza si a construi straturi de culoare. Pigmentii de inalta calitate furnizeaza o culoare bogata. Au aderenta sporita si rezistenta mare pe suprafata pielii. Fiecare fard e mat si super pigmentat.

Fardurile de conturare sunt moi, macinate marunt si se simt netede si matasoase. Cu ajutorul lor vei accentua cele mai bune unghiuri (folosind nuantele luminoase).

In acelasi timp, nuantele mai profunde de contur adauga umbre naturale si adancime fetei. Aceste pudre matasoase se amesteca fara efort pe piele.

Paleta apartine in mare parte nuantelor calde. Veti observa totusi ca niciuna dintre nuante nu este dublata. Inspiratia crearii sale vine din folosirea umbrelor si a luminii in pictura.

Trusa Farduri de Ochi si Contouring  Shade Light contine:

  • 3 nuante de baza - Laetus, Lazarus, Ludwin,
  • 3 farduri de contur ochi - Samael, Saleos, Succubus,
  • 3 farduri de definire - Solas, Shax, Sytry,
  • 3 farduri de contur - Lucius, Liberatus, Latinus.

Calitatea si versatilitatea recomanda Trusa Farduri de Ochi si Contouring Shade Light ca o paleta de neratat. Foloseste-o pentru un machiaj natural sau unul impresionant!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere