Trusa Farduri Dark Chocolate Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
27,90 RON (TVA inclus) 70,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa Farduri Dark Chocolate Special Edition contine nuante ciocolatii, moderne si cu formule perfectionate pentru machiajul ochilor. Ai la dispozitie tot ce iti poti dori atat din punct de vedere al culorilor, cat si al texturilor usor de aplicat si rezistente.

Aceasta paleta de culori de farduri contine 14 nuante de fard si 2 nuante de iluminator/ bronzer. Este o trusa de machiaj completa continand atat farduri mate cat si sidefate astfel incat puteti realiza o multitudine de look -uri.

Caseta are un design delicios sub forma de tableta de ciocolata neagra. Datorita dimensiunilor compacte, poate fii luata cu usurinta in geanta sau in calatorii. Trusa de make-up este cea mai buna investitie cu o mare varietate de culori ce va dura o lunga perioada de timp.

Fardurile de pleoape sidefate au o textura satinata, o putere mare de acoperire si o pigmentatie puternica chiar de la prima aplicare. Se aplica uniform pe pleoapa si se estompeaza extrem de usor in exteriorul ochiului.

Pentru a creste rezistenta si a intensifica nuanta fardului, este recomandat sa aplicati inainte pe pleoape un primer sau o baza de machiaj.

Alege Trusa Farduri Dark Chocolate Special Edition pentru o colectie inedita de farduri impachetate intr-o caseta deosebita!