Trusa Farduri Beauty Glazed Sunset Dusk Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) 120,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Inspirata de culorile apusului de soare, Trusa Farduri Beauty Glazed Sunset Dusk Special Editio are 15 farduri de pleoape superbe! Selectia de culori aduna tonuri calde de maro, portocaliu, rosu, auriu, bronz cu finish mat, stralucitor si cromat.

Ai atatea optiuni de a realiza machiaje profesionale! Selectia de culori este una foarte reusita, aceste nuante se combina frumos si se completeaza. Pigmentii bogati creeaza un look de senzatie si un impact maxim.

Pulberile se simt matasoase, sunt durabile, rezistente la apa si au o formula hidratanta. Compozitia lor cremoasa face ca aceste farduri sa fie usor de aplicat si de blenduit.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Aplici un fard mediu pe pliul ochiului, adaugi pe pleoapa mobila o culoare diferita de fard si blenduiesti tranzitia. La colturile exterioare ale ochilor completezi cu fardul inchis, iar in colturile interioare luminezi cu ajutorul fardurilor stralucitoare. Iata doar o idee de combinare a gamei de farduri!

Paleta de farduri e compacta si simplu de purtat in geanta si in calatorii.

Alege Trusa Farduri Beauty Glazed Sunset Dusk Special Edition pentru o colectie superba de culori!