Trusa Farduri Beauty Glazed Perfect Mix

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) 95,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Vei adora Trusa Farduri Beauty Glazed Perfect Mix pentru culorile ei moderne si bogatia de pigmenti! O singura paleta iti aduce 11 nuante mate si 7 farduri scanteietoare menite sa-ti sublinieze feminitatea.

Inspirata de nuante metalice de cupru si auriu cat si de nuante de caramiziu, nude sau piersica, noua trusa Beauty Glazed te dezmiarda in culori seducatoare. Colectia de farduri iti deschide acces catre modele fresh si seducatoare de machiaj.

Atat nuantele mate cat si cele sidefate asculta de indicatiile pensulelor pentru a realiza celebra tehnica de blending. Astfel umbrele luminoase se vor pierde in cele misterioase fara sa observi vreo linie de demarcatie intre ele.

Colectia de 18 farduri mate si sidefate raspund cerintelor oricarui look dorit de tine. Poti obtine modele de machiaj de zi, un smokey eyes profesional cu tenta de rosu ars sau machiaje enigmatice de nunta si petrecere.

Caseta eleganta arata excelent datorita designului auriu. Acest detaliu propune paleta de farduri drept un cadou ideal pentru iubitoarele de makeup din viata ta.

Descopera o noua modalitate de a activa culoarea pentru machiajul ochilor cu Trusa Farduri Beauty Glazed Perfect Mix!


Detalii

Categorii
Filtreaza
Truse Farduri