Trusa Farduri Autumn Ballade Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) 140,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cum te putem ajuta?

Descriere

Trusa Farduri Autumn Ballade Special Edition contine 12 farduri in nuante somptuoase neutre si calde, de la piersica la cupru, cu finisaje mate si stralucitoare. Selectia de culori este inspirata de ruginiul frunzelor si vinul parfumat.  

Pulberile fine, de inalta calitate, se combina excelent si adera foarte bine pe suprafata pielii. Rezista perfect, fara sa se intinda, intreaga zi. Nuantele decadente sustin crearea unor machiaje superbe, care subliniaza frumusetea naturala a chipului.

Formula cremoasa are o capacitate foarte buna de blenduire. Se gasesc in aceasta trusa de farduri 7 nuante mate si 5 stralucitoare, intense si elegante.

Trusa Farduri Autumn Ballade Special Edition este ambalata intr-o carcasa metalica chic, cu o oglinda mare incorporata. Meriti sa o ai!

Nuantele incluse: S’more (roz bej), Sunrise (bej auriu), Sunset (bronz), Crackle (maro-auriu), Cashmere (piersica), Warmth (teracota), Flame (maro-roscat metalic), Cozy (caramiziu), Candle (roz sampanie), Latte (cafeniu deschis), Simmer (cupru), Fireside (purpuriu inchis).


Valabilitate: 36 luni de la deschidere