Set stilizare sprancene - creion, foarfeca, sabloane 2nd Class Mini Brow Kit

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) 60,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1980
Cum te putem ajuta?

Descriere

Culoare, stilizare, tuns, eliminarea firelor neplacute - Setul stilizare sprancene - creion, foarfeca, sabloane 2nd Class Mini Brow Kit iti modeleaza sprancenele ca la salon! Kitul contine toate accesoriile necesare pentru ca tu sa dai sprancenelor tale forma dorita. In plus, design-ul fermecator al instrumentelor face treaba mai usoara.

Set stilizare sprancene - creion, foarfeca, sabloane 2nd Class Mini Brow Kit contine:

  • Foarfeca de sprancene - jumatate pieptene, jumatate foarfeca - este hibridul perfect pentru a-ti obtine sprancene fabuloase cu fire la dimensiunea perfecta. 
  • Formator de sprancene - puful din jurul sprancenelor lasa pensetele neputincioase. Insa lama formatoare sprancene netezeste delicat si cu precizie pielea pentru a scapa de firele mici si dese.
  • Creionul de sprancene - ofera sprancenelor tale un plus de intensitate fara a depasi limitele naturaletii. Varful creionului iti daruieste precizie pentru a ajunge cu usurinta la forma ideala de sprancene.
  • 3 Sabloane sprancene - sabloanele refolosibile si practice iti ghideaza trasarile de-a lungul formei perfecte de spranceana fara nicio marja de eroare.

Alege Setul stilizare sprancene - creion, foarfeca, sabloane 2nd Class Mini Brow Kit pentru sprancene perfecte!