Kit sprancene 2 in 1 + pensula & perie sprancene Happy Brow #05

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90ย RON (TVA inclus) 55,00ย RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Kit sprancene 2 in 1 + pensula & perie sprancene Happy Brow #05 iti fixeaza si contureaza sprancenele pentru intreaga zi! Vine cu o periuta practica dubla ce aplica rapid si uniform gelul pe firele de par.

Kitul pentru machiajul sprancenelor contine 2 tuburi de gel in maro si respectiv maro inchis. Sunt ideale pentru a le combina si a obtine culoare personalizata, ideala pentru sprancenele tale. 

Gelul lichid pentru sprancene se bucura de o formula waterproof, rezistenta la transfer. Datorita acestuia, iti retusezi privirea din cateva miscari, chiar si cand esti pe fuga.

Cu o textura moale si usor de aplicat, gelul este folosit pentru a evidentia forma sprancenelor si pentru a ilumina zona ochilor. Acest gel poate ajusta sprancenele rapid si precis, adaugand volum si forma.

Aspectul tau va ramane impecabil in fiecare zi, cu sprancene bine definite care-si pastreaza perfect forma daruita de tine.

Peria speciala pentru aplicarea gelului de sprancene are peri desi ce ordoneaza fiecare fir de par. Tubul gelului beneficiaza de un varf de precizie. Acesta sculpteaza sprancenele ca tu sa obtii modelul perfect.

Pentru un machiaj de sprancene ireprosabil in fiecare zi, alege Kit sprancene 2 in 1 + pensula & perie sprancene Happy Brow #05!