Creion sprancene cu Mascara, 2 in 1 Light Browsy #03

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Alege Creion sprancene cu Mascara, 2 in 1 Light Browsy #03 pentru sprancene impecabile in cel mai scurt timp! Sprancenele te ajuta sa te exprimi si de aceea merita tratament special.

Este un instrument compact cu doua capete diferite ce te ajuta sa oferi o forma perfecta sprancenelor. Pe de o parte, ai un varf ascutit, un creion retractabil pentru definirea formei sprancenei.

Cu o textura moale si usor de aplicat, creionul este folosit pentru a evidentia forma sprancenelor si pentru a ilumina zona ochilor. Acest creion poate ajusta sprancenele rapid si precis, adaugand volum si forma.

La capatul opus, vei descoperi un nou concept de perie rotunda ce contine mascara pentru sprancene. Aceasta detine peri desi si grosi pentru a castiga un cat mai mare control asupra firelor si pentru a imbogati sprancenele.

Mai mult, ingredientele creionului propun o formula rezistenta la transfer ce nu se intinde. Textura se distribuie in mod egal pentru a nu aglomera firele de par, iar efectul va fi unul uimitor.

Mod de aplicare:

  1. Mai intai, traseaza forma sprancenei cu ajutorul creionului.
  2. Cu acelasi creion, imbogateste spranceana prin linii discrete si dese.
  3. Foloseste peria speciala de la celalalt capat pentru a aranja si fixa firele razlete. Astfel, culoarea se distribuie uniform iar rezultatul final va arata natural.

Defineste-ti sprancenele in cele mai mici detalii cu Creion sprancene cu Mascara, 2 in 1 Light Browsy #03!