Trusa Farduri 180 culori Stardust in Glam + 32 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) 310,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Fraulein38 îţi prezintă setul de machiaj format din trusa de farduri în 180 de culori Stardust in Glam + 32 pensule profesionale Studio Black, şi te invită să păşeşti cu încredere in minunata lume a artei machiajului !

Paleta Stardust In Glam este formată din 180 de culori fascinante, ce acoperă o gamă versatilă de nuanţe, promiţându-ţi o apariţie încântătoare în orice moment. Mixul de culori din interiorul trusei te vor propulsa direct în lumea modei, prin posibilitatea realizării unui machiaj plin de farmec, chiar la tine acasă ! Dispuse pe trei palete, fardurile din paleta Stardust In Glam conţin pigmenţi încorporaţi în micro-sfere, prin intermediul unei tehnologii de top, oferind aderenţa perfectă şi un aspect omogen  şi impecabil al machiajului ! Pigmentarea fardurilor este foarte bună, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unui primer ! 

Paleta conţine culori mate şi sidefate în proporţii egale, acestea fiind foarte rezistente, chiar şi în faţa intemperiilor vremii. Totodată, culorile de bază din paleta Stardust In Glam pot fi folosite şi ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade !

Acest set Fraulein38 contine 32 de pensule ce te vor ajuta sa atingi rezultatele dorite cu ajutorul tuturor produselor existente in trusa ta de machiaj ! Folosind pensulele Fraulein38, ce vin in marimi si forme diferite, vei realiza ca aplicarea fardurilor nu a fost nicicand mai usoara ! Puful, confectionat atat din par natural cat si sintetic – pentru obtinerea unor rezultate optime, confera o aderenta extraordinara produselor de machiaj, in timp ce iti trateaza tenul cu finete. Fiecare pensula dispune de maner din lemn lacuit, acesta diferind in lungime, in functie de rolul pe care il joaca in procesul tau de make-up. Dispuse intr-o borseta minunata, neagra, din piele ecologica, pensulele tale vor fi protejate tot timpul, si le vei putea purta cu tine peste tot, fara a ocupa prea mult spatiu. 

Optează pentru un machiaj senzaţional, cu trusa de farduri în 180 de culori Fraulein38 Stardust in Glam şi 32 pensule profesionale Studio Black !