Trusa Farduri 180 culori Fraulein38 Jelly Matte + 12 Pensule Machiaj Black Premium

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
134,90 RON (TVA inclus) 310,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

Scoate-ţi în evidenţă personalitatea prin intermediul culorilor irezistibile ale unui set de machiaj în vogă ! Profită de noua noastră paletă in 180 de culori Fraulein38 Jelly Matte + 12 pensule profesionale Black Premium, ca să te simţi vedetă în fiecare zi !

Expuse pe trei palete suprapuse, fardurile din paleta Jelly Matte sunt realizate din pigmenţi extrafini, prin intermediul unei tehnologii de top, asigurând aderenţă maxima şi rezultate pe masură ! Pigmentarea fardurilor este excelentă, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără bază de machiaj ! Paleta conţine în proporţie de 50%  culori mate, cuprinzând toate nuanţele de care ai nevoie zi de zi, culorile sidefate completând întreaga trusă cu o notă chic. Mai mult, culorile de bază din paleta Jelly Matte pot fi folosite şi ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade.

În completarea acestei extraordinare truse de farduri vine setul de 12 pensule de machiaj Fraulein38 Black Premium, pentru un machiaj la standarde profesionale.

Setul Fraulein38 Black Premium conţine 12 pensule destinate folosirii tuturor produselor de machiaj, pentru obţinerea unui look complet şi în pas cu moda ! Pensulele sunt de mărimi şi forme diferite, cu un design ergonomic, potrivindu-se perfect în mână şi înlesnind aplicarea corectă a fiecărui produs de machiaj. Puful este confecţionat atât din păr natural cât şi sintetic, duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare de precizie a fardului! Fiecare pensulă în parte este finisată cu mânere din lemn lăcuit de culoare neagră, pentru un plus de stil !

Caseta elegantă în care sunt dispuse fardurile, precum si borsetuţa din piele ecologică în care vin depozitate pensulele, vor oferi o notă chic colecţiei tale de machiaj, fără a răpi din veleităţile practice ale produselor !

Fii îndrăzneaţă şi machiază-te profesional cu trusa de farduri în 180 de culori Fraulein38 Jelly Matte + 12 pensule profesionale Black Premium, iar zilele nu vor fi nicicând mai colorate !