Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Jelly Matte + 12 Pensule Machiaj Miss Fashion

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
99,90 RON (TVA inclus) 210,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

Acum şi tu poţi avea propriul tău set de machiaj profesional ! Cu noua noastră paletă Fraulein38 Jelly Matte si cele 12 pensule profesionale Fraulein38 Miss Fashion, machiajul tău va fi inedit în fiecare zi !

Expuse pe două palete suprapuse, fardurile din paleta Jelly Matte sunt realizate din pigmenţi extrafini, prin intermediul unei tehnologii de top, asigurând aderenţă maxima şi rezultate pe masură ! Pigmentarea fardurilor este excelentă, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără bază de machiaj ! Paleta conţine în proporţie de 50%  culori mate, cuprinzând toate nuanţele de care ai nevoie zi de zi, culorile sidefate completând întreaga trusă cu o notă chic. Mai mult, culorile de bază din paleta Jelly Matte pot fi folosite ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi, arcade.

Gama Fraulein38 Miss Fashion contine pensule de toate formele şi mărimile, aranjate intr-o borseta eleganta din piele ecologica moale, de culoare neagra. Pensulele dispun de manere lungi din lemn lacuit negru, cu inele de prindere cromate argintii. Foarte fin, puful pensulelor Fraulein38 Miss Fashion este realizat atat din par natural cat si din fibre sintetice de calitate, pentru o utilizare optima a pensulelor in scopul pentru care au fost create fiecare in parte. Borsetuta in care sunt depozitate este excelenta pentru transport si depozitare, avand 3 compartimente individuale.

Complementează-ţi frumuseţea naturală numai cu paleta Jelly Matte si 12 pensule profesionale Fraulein38 Miss Fashion !