Set Machiaj Contur Perfect Face Contouring

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
57,90 RON (TVA inclus) 120,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Set Machiaj Contur Perfect Face Contouring este special conceput pentru a-ti perfectiona machiajul in fiecare zi! Rasfata-ti tenul cu un aspect imaculat si straluciri diafane de diamant!

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Contur si Iluminator Wild Orchid Premium Palette: regula de aur pentru o simetrie perfecta? Conturul si iluminarea fetei! Ai nevoie doar de 6 produse cheie pe care le gasesti in aceasta paleta: 1 pudra bronzanta , 3 nuante de iluminator, 1 nuanta de blush, 2 nuante de pudra, 1 primer / baza de machiaj si un creion corector concealer.
  • Spray-ul fixator pentru machiaj Pretty Up Long Lasting 50 ml este un aliat de nadejde pentru a evita intinderea machiajului pe parcursul intregii zile.Utilizand acest spray fixator machiaj veti obtine un ten perfect si un machiaj impecabil, rezistent pentru 24 de ore fara nici cel mai mic defect. 
  • Corectorul lichid Perfect Cover este un produs inovativ in materie de make-up ce ilumineaza in mod natural zona de sub ochi si ascunde micile defecte ale tenului.
  • Pensula pentru fata Angled Sculpting Brush - asigura aplicarea perfecta a produselor cremoase si compacte - blush, bronzer, fond de ten compact - pe piele. Lasa tenul fin cu un finish natural si luminos.

Doar cu Set Machiaj Contur Perfect Face Contouring vei obtine un aspect imaculat al tenului cu accente luminoase!