Set de Machiaj Fraulein38 Special Make-up + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
94,90 RON (TVA inclus) 190,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Noul set de machiaj Fraulein38 Special Make-up iti aduce o colectie luxurioasa de farduri de ochi, pensule machiaj profesionale si multe alte surprize!

Setul este format din urmatoarele produse cosmetice:

- Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Jelly Matte ce contine culori mate si sidefate în proportii egale, cu nuante ce variaza de la subtil la intens, pentru a te ajuta sa gasesti machiajul potrivit pentru tine în orice moment al zilei.
- Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 - culoare la alegere - aceasta selectie de pensule machiaj profesionale te surprinde cu acuratetea cu care o sa-ti realizezi machiajele. Fiecare pensula este perfectionata pentru procesele diferite ale rutinei tale de machiaj.

Alege culoarea favorita a manerelor pensulelor cu ajutorul selectorului de sub pret!

- Set Bijuterii Inox Summer Dream - iti completeaza machiajul de senzatie cu bijuterii decorate sub semnul iubirii. Inoxul folosit in faurirea setului cu lantisor si cercei este de calitate premium pentru a te bucura de ele pentru cat mai multi ani.

CADOU - Eyeliner Gel in 2 culori cu 2 pensule de aplicare
CADOU - Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil.

Alege Set de Machiaj Fraulein38 Special Make-up si te bucuri de o colectie superba de machiaj pentru ochi si buze!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.