Set 9 pensule profesionale machiaj Sunset Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90ย RON (TVA inclus) 250,00ย RON
64
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Set 9 pensule profesionale machiaj Sunset Collection este solutia ideala pentru a construi un look atractiv si bine definit!

COMANDA in aceasta saptamana setul de pensule Sunset Collection si primesti CADOU o Trusa de Machiaj.

Etuiul elegant in care sunt depozitate este idel pentru transport si este usor de manevrat.
Setul contine urmatoarele pensule profesionale de machiaj:

- Pensula pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- Pensula pentru blush si bronzer - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.
- Pensula evantai - este o pensula ce poate avea mai multe intrebuintari. Daca este imbibata in putina pudra, are rolul de a estompa delimitarile inestetice dintre culoarea naturala a tenului si culoarea blush-ului. De asemenea, pensula evantai se poate utiliza si in acoperirea cu pudra a zonei din jurul ochilor.
- Pensula oblica pentru sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.
- Pensula pentru corector - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.
- Pensula pentru fardul de pleoape - este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.
- Pensula pentru blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.
- Pensula pentru rujโ€“ este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.
- Pensula arcuita pentru fard de pleoape - este pensula ce ajuta la aplicarea culorilor intense in coltul exterior al pliului si de-a lungul genelor spre interiorul ochiului.
Setul de 9 pensule profesionale machiaj Sunset Collection te asteapta!