Set 7 pensule machiaj profesionale Bold Metals Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) 165,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1932

Descriere

Set 7 pensule machiaj profesionale Bold Metals Collection este un set profesional recomandata pentru efectuarea oricarui tip de machiaj.

Kitul cuprinde urmatoarele pensule:

- 1 x pensula eyelinereste mica si subtire si se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.
- 1 x pensula pentru fond de tenare forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
-1 x pensula pentru fard de obrazeste o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.
- 1 x pensula pentru contouringare o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
- 1 x pensula pentru pudraeste o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 2 x pensule pentru aplicarea fardului de pleoape - sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor. 

Setul de pensule de machiaj profesionale este realizat din fibre foarte fine si rezistente, care se curata foarte usor, fara sa se deterioreze.