Set 6 pensule profesionale machiaj - Professional Precision

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) 190,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

NOU! Acum iti oferim gama de pensule profesionale de machiaj  Professional Precision special conceputa pentru contur, blending si nu numai! Obtine baza de machiaj dorita, realizeaza umbre si delimitari cu maiestria unui artist, numai cu setul de pensule Professional Precision! Setul contine 6 pensule ideale pentru machiajul fetei.

Cea mai noua gama de pensule profesionale pentru make-up  care imbina materiale de inalta tehnologie cu un design inovator sunt cele mai apreciate pensule pentru make-up, utilizate de make-up artisti de top.

Acest kit contine 6 pensule cosmetice  de colectie realizate dintr-un par foarte moale care acopera in detaliu toate imperfectiunile. Din cele 6 pensule 2 pensule sunt pentru finisare, 2 pensule pentru baza si 2 pensule pentru ochi, ofera o un aspect matasos si fin fara sa lase impresia de masca.

Acest set de pensule pentru machiaj profesionale de la  sunt cele mai apreciate fiind realizate din materiale de calitate, iar raportul calitate-pret este foarte avantajos. Sunt foarte usor de folosit, nu trebuie sa fii make-up artist pentru a realiza un machiaj spectaculos.

Noua gama de pensule pentru machiaj  sunt superbe, toate femeile si-o doresc. Pensulele sunt foarte pufoase, cu varfuri perfect definite pentru Blend, Contouring si definirea liniilor fine, coditele fiind de o lungime perfecta pentru aplicare. Puful este foarte fin, realizat din par de calitate si este prins de codite cu grija, pentru a asigura folosirea optima a pensulelor cu orice produs.