Set 6 Pensule Machiaj Profesionale 7748712

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 170,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 6 Pensule Machiaj Profesionale Ovale in Etui Elegant Perfect Gold Collection sunt potrivite pentru produsele cremoase (fond de ten, anticearcăn, iluminator, BB Cream).

Aceste pensule ovale nu absorb produs cosmetic, ci ofera o acoperire perfecta a imperfectiunilor, a petelor nedorite si a ridurilor, iar finish-ul este flawless. Folositi pensula ovală mai mică pentru a întinde anticearcănul și, pe lângă acoperirea mare, veti observa ca produsul nu se strânge pe parcursul zilei, astfel nu vor aparea linii inestetice sub ochi.

Pensulele rotunde profesionale sunt ideale pentru a aplica fardurile și pentru a le estompa. În plus, pot fi utile și pentru aplicarea rujului, a fardului în colțul extern și în pliu.

De asemenea aveti si pensula machiaj profesionale liniară pentru sprâncene. Sprâncenele sunt definite și mai pline atunci când folositi pensula aceasta în locul celei clasice, de sprâncene. Se aplică mai bine gelul de sprâncene, aveti precizie și controlati mai bine cum va definiti sprâncenele.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review