Set 5 pensule machiaj Luxury Chocolate Collection + Borseta Choco Brown

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
44,90 RON (TVA inclus) 120,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1922

Descriere

Set 5 pensule machiaj Luxury Chocolate Collection + Borseta Choco Brown reprezintă secretul în obținerea unui make-up perfect și spectaculos.

Selectia de pensule este alegerea perfecta daca vrei sa uiti de utilizarea degetelor pentru a aplica machiajul. Precizie, igiena, rezultat final impecabil cu pensulele atent selectionate.

Setul de pensule Luxury Chocolate Collection include:


- 1 x pensula pentru pudră - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 1 x pensula pentru corector -  este o pensula cu capătul rotunjit și perii sintetici ce asigură o aplicare precisă a corectorului.
- 1 x pensula pentru ruj este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.

1 x pensula pentru blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.
- 1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta. 
Pensulele de machiaj trebuie spalate si curațate periodic, deoarece pudra, blush-ul, rujul si celelalte produse cosmetice folosite le incarcă foarte tare. De asemenea, adună praf și bacterii care iți pot irita tenul.

Un machiaj perfect se obține cu ajutorul unui set de pensule pentru machiaj și al unei truse de make-up completă.
Achizitioneaza Setul de Pensule pentru machiaj preferat si vei primi cadou o Borseta Choco Brown foarte eleganta!