Set 3 pensule machiaj Pufix + BORSETA - Editie limitata

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90Β RON (TVA inclus) 130,00Β RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Setul 3 pensule machiaj  in Editie Limitata te ajuta sa creezi intr-un mod profesionist un look modern si rezistent pe tot parcursul zilei.

Bucura-te de usurinta de a crea un machiaj in 3 pasi cu pensulele de machiaj profesionale. Parul natural si materialul de calitate superioara asigura o intindere eficienta a particulelor fine din compozitia produsului cosmetic.


Setul de pensule machiaj  contine:

- 1 x pensula pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.

- 1 x pensula pentru fard de pleoapeeste foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1 x pensula pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- borseta pentru depozitarea pensulelor.


Manerele au culori chic, din aluminiu, foarte usoare, ce permit  flexibilitatea miscarilor. Datorita constructiei unice, ustensilele se pot pozitiona in picioare.

Completeaza-ti colectia cu trusa de pensule profesionale!