Set 3 pensule machiaj - Powder, Angled Sculpting, Foundation Brushes

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
67,90 RON (TVA inclus) 160,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

NOU! Setul de 3 pensule machiaj profesionale  - Powder, Angled Sculpting, Foundation Brushes care imbina perfect nevoile de baza ale unui machiaj reusit.

Pensula machiaj profesionala  pentru Pudra si Blush asigura aplicarea de pudra, blush si bronzer pe intreaga suprafata a fetei intr-un strat fin si uniform, mentinand un look natural pe tot parcursul zilei.

Pensula Machiaj Profesionala  pentru Contur este o pensula de contur ce are forma usor unghiulara ideala pentru aplicarea perfecta a produselor cremoase si compacte - blush, bronzer, pudra de fata minerala - pe piele, lasand tenul fin cu un finish natural.

Pensula Machiaj Profesionala  pentru Fond de Ten Ovala asigura aplicarea perfecta a fondului de ten si a bazei de machiaj pe piele, lasand tenul fin cu un finish natural. Pensula este foarte pufoasa si foarte deasa, este realizata din par fin si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj. Mai mult, codita foarte flexibila asigura o manuire perfecta pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Comanda acum setul de pensule machiaj  profesionale Powder, Angled Sculpting, Foundation Brushes si vei arata minunat in fiecare zi!

Dimensiune: 15 cm