Set 3 pensule machiaj din par natural - Mini Brush Trio

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 70,00 RON
64
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1926

Descriere


Setul 3 pensule machiaj din par natural - Mini Brush Trio este perfect pentru un retus rapid al machiajului in timpul zilei si nu numai. 

Manerul din aluminiu este foarte lejer si permite astfel o utilizare usoara.

Setul contine :

- mini foundation brush: pensula mini pentru fond de ten sau pentru corector

- mini shading brush: pensula mini pentru retusarea fardului de ochi

- mini face brush: pensula pentru fata cu multiple taskuri: aplicarea pudrei, a blushului sau a bronzerului.


Pentru crearea unui machiaj perfect, pensulele sunt indispensabile, nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.
Pentru make-up personal iti trebuie minim trei pensule de machiaj din par natural  care sa poata fi folosite pentru aplicarea produselor cosmetice. Setul este necesar sa contina o pensula pentru aplicarea fondului de ten si a concealer-ului, o pensula pentru aplicarea fardului de ochi si o pensula multifunctionala pentru pudra, blush si bronzer.

Pensula pentru fond de ten Real Techniques din acest set este realizata din peri sintetici si fini, de lungime medie care absorb catitatea perfecta de fond de ten si de corector pentru un ten impecabil cu aspect natural.

Pensula pentru pudra, blush si bronzer are perii foarte desi, ultra-fini cu o textura matasoasa la atingere, aceasta pensula acopera pefect imperfectiunile, petele si ridurile fara sa lase urme si fara sa irite pielea.

Setul mai contine si pensula pentru fardul de ochi cu ajutorul careia se acopera pleoapa superioara, lasand un aspect matasos si natural cu o nuanta intensa.
Daca iti doresti 3 Pensule de machiaj din par natural, alege magazinul online PensuleMachiaj care iti ofere produse cosmetice de cea mai inalta calitate si pensule machiaj originale!