Set 25 pensule machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
119,90 RON (TVA inclus) 250,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

Set 25 pensule machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

Cumpara Setul 25 pensule machiaj Exclusive Glam White + Borseta Cadou si primesti GRATUIT si Trusa farduri Handaiyan Perfect Game, cu nuante in functie de stocul disponibil.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. 

Kit-ul contine:

- 1x pensula concealer - este o pensula mica pentru a aplica concealer-ului doar in anumite zone, acolo unde este necesara o acoperire suplimentara, cum ar fi petele rosii si cosurile.

- 1x pensula bronzer - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1x pensula fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.

- 1x pensula blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 1x pensula iluminator - este folosita pentru aplicarea iluminatorului.

- 1x pensula blush crema - este pensula dreapta, special creata pentru aplicarea blush-ului crema.

- 1x pensula contur - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1x pensula pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1x pensula contur crema - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului crema intr-un degradé subtil.

- 1x pensula sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 2x pensule tus - sunt mici si subtiri si se folosesc pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.

- 5x pensule blending -  sunt ideale pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi.

- 8x pensule aplicarea fardului -  sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.